Nieuws bouwshow

Wat is het laatste nieuws. Ruim 3500 vierkante meter beursoppervlak wordt gevuld met alles op het gebied van Lego met diverse Legobouwwerken en leuke attracties. Naast veel demonstraties zijn er vele verkoopstands met alle bestaande Legoartikelen, zowel nieuw als gebruikt.

Op de bouwshow zijn diverse Lego projecten van diverse clubs en liefhebbers te zien. Met de werving van deelnemers is reeds begonnen en er zijn al diverse toezegingen van Legoliefhebbers en standhouders.

image

Voor de kinderen is er een grote Lego-speelplaats en op beide dagen is er een bouwwedstrijd met zeer aantrekkelijke prijzen. Er worden door de Legohandelaren tal van scherpe beursaanbiedingen gedaan.

Wat kun je allemaal met technisch Lego?. Wat zijn de nieuwste Legogames? Kom kijk en geniet op dit mega-evenement. Op de beurs zal Het Speelhuys Kampen groots uitpakken. Kijk op de link voor meer informatie.

Stapelgek op bouwsteentjes wordt het grootste lego-evenement van Noord-Oost Nederland! Het wordt een prachtig evenement met bijzonder bouwwerken van Lego. Er zijn ook bouwwedstrijden met Lego met iedere dag mooie prijzen.

Plaats deze websites bij uw favorieten: www.stapelgekop.nl en www.miniatuurorganisatie.nl.

Dit moet je zien. Botsautos van LEGO

De voorbereidingen voor STAPELGEKOP BOUWSTEENTJES 2014 in De Meenthe Steenwijk zijn in volle gang. Houd de website goed in de gaten om niets te missen, de kaartverkoop is reeds van start gegaan. Kom naar STAPELGEKOP BOUWSTEENTJES en ervaar welke leuke activiteiten er dit jaar op het programma staan!

Nieuws beurs

Topattractie, botsautos van Lego met afstandbediening (RC).

Ook dit jaar weer pakken wij uit met een een bijzondere attractie en verzameling van LEGO steentjes. Bezoekers kunnen aan een wedstrijd meedoen; en is weer een prijsvraag. De winnaar krijgt een grote LEGO bouwset. Kom naar Steenwijk dan maak en beleef je het allemaal zelf.

image image

Naar boven »

Show en beursfoto's

pix pix pix pix pix pix

Stapelgek op bouwsteentjes, De Meenthe, Steenwijk

Alles op het gebied van Lego en Duplo!
Te land ter zee en in de lucht maar dan van Lego.

Contact

Heeft u belangstelling voor een stand, neem dan contact met ons op.

info@miniatuurorganisatie.nl

06-20406087

Organisator Jan Heerdink